CÉGINFORMÁCIÓK

GREEN SURVEY MÉRNÖKI KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

KAPCSOLAT:

Hering Attila
Telefon: +36 70 372 1011
E-mail: info <@> greensurvey.hu

ÜZEMELTETŐ:

GREEN SURVEY KFT.
2700 Cegléd, Árpád u. 10.
Cégjegyzékszám: 13 09 167954
Adószám: 24817604-2-13

SITE ADMIN:

E-mail: info <@> greensurvey.hu

BEMUTAKOZÁS:

Földmérő vállalkozásunk Magyarország területén, azon belül elsősorban a Közép-Magyarországi régióban rövid átfutással intézi földmérési ügyeit, legyen szó akár építőipari geodéziáról vagy ingatlannal kapcsolatos változási vázrajz készítésről.

Kiemelt munkaterületeink:

Budapest, Pest megye
Monori Járás
Nagykátai Járás
Dabasi Járás
Ceglédi Járás
Szolnoki Járás

Földmérő kollégáink a hét minden napján rendelkezésére állnak, hogy a sürgős földméréssel kapcsolatos ügyeit mihamarabb rendezni tudjuk. Sürgősségi felár ellenében, akár a megbízás napján a helyszínre érkezünk és 1 héten belül záradékolt vázrajzot kaphat.

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (KIVONAT):

Az adatkezelés célja: a greensurvey.hu weboldal látogatása során az Adatkezelő a szolgáltatás/termékértékesítés teljesítése, működésének ellenőrzése, és a visszaélések megakadályozása érdekében rögzíti a látogatói adatokat.
Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása, illetve az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.
A kezelt adatok köre: a látogatás dátuma és időpontja, a látogató felhasználó számítógépének IP címe, böngészőjének típusa, a megtekintett és az előzőleg látogatott weboldal címe.

További információkat az “ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ” menüpont alatt talál.